Make your own dino skin 1

Door op de grote letters te drukken komt u op de site waar u zelf en dino huid met shading kan maken ik ging u voor en maakte de blauw getinte schubben voor de dino dit doe je door middel van Vonoroi "partities" of patroon. Dit patroon ontstaat als er vanuit een punt punt groei komt met gelijke afstand tot het midden punt waar twee cirkels aan elkaar groeien ontstaat een rechte lijn de cellen die ontstaan zijn in de middelste Inventor tekening met rood weergegeven en wilde ik gebruiken voor het beplakken met schubben van een dinosaurus-voet alleen kon ik achteraf de schaal minder goed aanpassen en dus lijkt het op opgedroogd modder (maar dan super grote plakketen)  onder de dino voet, wel heb past bruin beter bij modder dan groen, wil je ook een dino-Vonoroi-huid-patroon maken?

Nu dit af is heb ik o.a.nog een tja laat ik het een geometrie fiets noemen in de hoge hoed of oude doos zitten, ga ik vast mee verder als ik na mijn ouders weer een computer met tekensoftware tot mijn beschikking heb. Ook ben ik met andere dingen in mijn hoofd bezig blijft met de huidige technologie bewaard dus kan ik een keer verder.

Deze link is voor de verandering 1:1 in html gedeelte van de website geplakt en het werkt nu wel, misschien kan ik binnen kort ook tja laat ik het linkjes met bijvoorbeeld Google  Analytic maken iets snippet ofzo plakken die verschillende "Google services" verbind activeren met die plakcodes of snippets genaamd.  

In de week erop (wk1) 2020 verbeterde ik de dino voet en heb ik een babbeltje over de toekomst van de fiets hieronder (onder week 1 op de volgende pagina) klik hier, wat oefenen en lol hebben met sketch-up ik zoek dynamisch component en zie dat dat op nee staat wilde dat eens ontdekken maar vind het niet en wat foto's van de week?