Klik hier voor de volgende pagina.
Het is vroeg en ik gebruik de tools van de huidige tijd om een pagina voor diegene, blijkbaar zien al mensen mijn site in de zoek resultaten dan wel bezoeken al mensen mijn site. De week zit er op en ik heb geen beschreven plan uitgevoerd of wat u misschien evident acht aan deze site "wtb"-getekend, ohw ja gisteren heb ik getekend met  communitieve achtergrond gedachten, het leren beheersen van een tool om snel iets te vertellen en genoeg indruk te maken om een visie over discusie te helpen. Het is vroeg maar mijn schrijven worden niet echt helderder, hier de tekening het is een soort Disney animatie, heeft u dit al als peuter op school gemaakt? Ik ken alleen de documentaire over W. Disney. Maar goed gisteren ook uitgelopen na een 26,5Mi waarin het doel erg "gestaafd" werd bereikt. Ik zal wat verder weg van de link hierboven een afbeelding of nieuwe link van de prestatie zetten, ik vind het nu zelf wel fijn om het niet voor niets te doen en (meer) erkenning is dan het iets (heb al een stofwolk van bewijs achtergelaten op de site, blijkbaar is een coach of andere nodig voor ""vooruitgang"". Toen ik terugkwam van het lopen had ik (ohwja het verhaal van de bij is niet zo duidelijk hier maar een een klip en klare film om het idee van verdwijnen en hoeken (4D+ in 3D+) weer gegeven, al dacht ik met de platonische lichamen verkeerd. Had ik het volgende dialoog onzekerheid voortbestaan, besloten feest, slechte communicatie in mijn ogen dus hoop op feest, stemmen komen bij mij harder binnen en het gevoel dat er dwang was beleefde ik ook, er waren geboden zoals niet bellen, en woorden als er is geen onduidelijkheid (je bent niet uitgenodigd) (wel welkom?) Maar ik heb wat getekend om mijn gedachten te verzetten. Inmiddels lijkt het op een soort "themafeest" waarvan ik de eigenschappen (oud zijn) niet heb om te komen, maar desondanks dat ik dit na het genoemde hardloop-rondje ontdekte (ik mocht uiteindelijk toch bellen als ik dat zelf wilde) ondanks dat mijn ouders het gesprek als overbodig en 0 beschouwde) of bellen als ik dat leuk vind, het belletje was uiteindelijk na een toch ook wat hard (ofzo) begin vriendelijk en werd steeds duidelijker, tja ik zei dat ikzelf niet moest appen en rennen en dat deed ikzelf wel, maar normaliter ben ik meer met rennen zelf bezig als ik ren en dit maal wilde ik toch weten hoeveel km 26,5Mi zijn, dat kan makkelijk in Google je opendeed dus geen nieuwe pagina.

Als men gewoon iets zegd heb ik het idee dat de andere je wel hoort maar zijn kennis of level over het onderwerp in verband met jezelf niet stijgt, dus maar eens op een andere manier communiceren bijvoorbeeld met meer pakkende animaties?
    T.z.t zal ik de bei en de annimatie en de run van deze week wel toevoegen. 
    Men gebruik ik ondanks dat er ook kan staan ikzelf of mezelf.

Dewi is geweest en omdat deze site voor iedereen is is die ook voor mij, dus vergeet ik dit niet bij mijn speciale opmerkingen te zetten, ik zit op de ipad en kijk naar de fotos van ons tijdens koningsdag 2019 zeer speciaal voor het eerst in 2wk zoveel in 1x gelopen, en een heel nieuwe ronden. Vandaag druk verder met de overeenkomsten determinisme en chaos maar ook gelijkenis in regenworm en darm+ en dwaalde ik af van slangenrobot naar dieren categoriseren en bewegen ook vroeg ik me af of je zelfstandig zonder veel zorgen gedurende het jaar rond kan komen geen huis geen werk geen element van het geheel wel een tent en de vele kleren die ik nu heb zal genoeg zijn om (evolutietherie het slimme doel) te overleven een seisoen het landlezen een seizoen kikkers eten of rond de lente kikkervisjes eten die hoef je niet te zoeken daar heb ik een foto bewijs van. Als je groter "wild" eet krijg je vast en zeker sociale problemen met instanties gemeentes boswachters of weet ik veel welke problemen bepaald gedrag kan geven. Ik hoop juist om met goed gedrag problemen te verkomen, maar laat het kaas van mijn brood eten.. 
Subpagina''s (1): Looppatroon en Dee