klik hier voor de volgende pagina, maar deze heb ik gedacht en hyrarchies (sitemap) weer bij Jo wat staat voor leuk gezet nu wordt het dus complex en ergens onzinnig om nog categorieen als Hobby (Jo) Job (werk) en Lessie te volgen.

Kikker gevangen met rechtop staande pijp, dat kan niet maar als je pijpje schuin houd gaat het wel. Kikker weer vrij en gelukkig
rimpels zijn cool en breken en kikkers geven onverwachte foto's, kikkers zijn erg gezellig. Dit zijn simpelere foto's dan hiervoor waar ik naar verre landen rees om ze te maken, ook de zonsondergang was mooi maar past niet op pagina dus zoek.

Kan de eerste foto wel? dit is niet 100% zelf gedaan en heb ik met aandacht gekookt? Want mindful zijn was mijn gedachten die week (wk11) de middelste is als kruis vergelijking foto's van uit categoroe kikker = kikkers foto's van mindful snijden = snijden, waarbij ik er van uitging dat het opgerolde wrap met gezondbeleg in lange repen bij doorsnijden mooie cirkels of spiralend groen sla, rood tomaat en bruinig brood gaf. De laatste is een caprese salade de salade met wat te bleek/witte vis en groente in een los bakje met toch een beetje op de vis voor meer kleur in de foto, de kleurloze maar grappig kronkelende spagatie is als bedje neer gelegd.
   Naast deze dingen kwam er ook wiskunde en tekeningen in mijn gedachten voor en terug en is er veel gesproken met Iva, maar dat is een resultaat op zich, wat er uit mijn tijd bij Iva komt rollen is voor mij nog erg spannend maar ook overmacht Iva zal dit pad in een postitie (de richting, 1 dimensionaal), wel uitdrukken positie uitdrukken daarmee bedoel ik het omzetten in een resultaat, die meegenemen wordt naar het volgende pad (nieuw doel in mijn leven).