Klik hier voor raammatrix van mijn eigen foto's
Het blijft erg lastig om te ontdekken of men zich aan (ontwikkelings)principes houd vind ik.
Zo blijkt uit mijn blog dat ik net stuiten op denk groot. Ik wil weten of dit iets is wat ik doe en zo nee hoe het werkt, zonder tijdsverlies of verwarring, het bleek dat het niet accepteren van nee (ik denk aan mijn zakken in mijn Feyenoordbroek) en het feit dat hier op de site staat 4 aan de slag dat deze competentie al enigszins in mij. Bezit is en dat ik me kan focussen op humor en relativeren twee zijdes van dezelfde medaille? Maar Jo enige lol beleef ik echt wel hoor. En vandaag werk ik op een pallet das makkelijk (ik hees mijn arm zo hoog dat ik het ging voelen).
Hierboven een simulatie van krachten en verbindingen van de aanhanger, waarbij ook andere senario's konden worden gekozen als voorbeeld stel bij de pick-haak (niet getekend) roteerd de het frame werk (van de aanhanger) om de wielen tot-dat de laadvloer op de grond komt en een moment overbreng op het frame werk het gaat dan via de bouten over maar die zullen mogelijk als eerste uit de vloer komen (stuik). 
De matrix van foto's lijkt wel op de rijen en kolommen die van de ramen van een gebouw of van de "hokjes in een agenda". Omdat ik dezeweek snal af heb zal ik proberen nog een matrix, maar nu van foto's te maken deze week.
Ohw-ja er zit in de simulatie van het frame een moment houd in dat de balk kromt (de vloer is ook wat gekromd door moment palen van het zijhek, daar een extra balk? De sterkste plank onder is slim idee, omdat de bovenste planken (en de andere geen last dragen)  alleen door zwevende belastinggevallen/schuivende voorwerpen geraakt kunnen worden.