Klik hier voor Mark is niet Evil 3

Net als vorige week een tweedeling het is zondag en ik upload dit maar ga nu snel slapen, omdat ik morgen weer moet werken. (mijn lieve scheet is geweest).

Op deze pagina zie je spannend dichtbij en cijfers en letters een onderwerp van de door mij gevolgde cursus. Op de pagina hiervoor een foto die het plaatje uit het filmpje van Google (g-)suite vervangen, van kopie tot eigen werk met behoud van wat het oorspronkelijke weergaf, net zo zie je hier een zwart/wit scherm wat een vergelijk met google classroom mag voorstellen. Hoe ik het plaatje uit het even eens gestopte filmpje uit Google Keep ga bewerken tot eigen werk weet ik nu nog niet.

Principes: wayne Dyer vb Have a mind that is open to enythingand attatched to notting.
Seo Google, Bijbel, Hollischtisch, Shijt (wat kan het je schelen hoe andere over je denken.) Jo dit doe ik graag Onthou alles en verbeter creatief denken. Al that I have is dieing, give give give. Job De vrijheid om overal te werken, Lessie tijdbesparen en overzicht bewaren.

Met deze warige boel kwam ik -4-3-18- op de proppen ik besef dat  zijn, wijsheden principes die je erkend en waaruit je opmaakt dat je een leidraad of een rode draad volgt, of is het een gouden :-).