Klik hier voor het vervolg

van films kan je veel ellende ontvangen -mist hier iets? Iets over dat ze dat kindje Jezus zomaar vast spijkerde en andere real-time ellende en dan vooral van mensen die serious genomen werden maar rare dingen zeggen en doen, niet in vergelijk met maar zou ik dat kunnen zijn?-  hier een rooster van knoppen zoals die zouden kunnen zijn, ik zoek een a philosophy of happiness by making fun -> philosopie die mij echt nooit naar de onveilige kant brengt en het alles goed(er en goeder) maakt. andere levenswijsheden of things komen van de "richtlijnen" naar eigenlijk een goede site ik zelf projecteer het dus op mezelf en hoop een win win situatie te krijgen zowel een goede site als een betere wereld (dus veilig, we kunnen er dus voor kiezen om Google eerst nog even af te kopen. De technologie is er klaar voor maar zijn de mensen er klaar voor? klik hier voor de dat is blijkbaar weer slecht waarvan ik het gepikt heb of mag ik zeggen de bron vermelding je kunt geld verdienen zonder slecht te zijn. en blu blu blu -met tong- 8,9,10 en 2 onder Lessie.

De linkerfoto is een eigen werk en kan dan in de plaats voor de knop werk(coach) bij de Job's komen. Ik denk wel eens in prioriteiten en hierarchien en wil dit ook aangeven, ik dacht er aan om de knop met tekst te wijzigen, mijn philosopie neem ik hoe gek dit eigelijk ook klinkt over van het bedrijf van die als een rode draad door deze website loopt als icoon of het grote voorbeeld, daarom leken die knoppen trouwens ook zo "gekopierd" al do ze toch een eigen input hebben. Ook wilde ik al langere tijd enkele van mijn mooiste foto's laten zien daar ik een camera heb (uit mijn eerste relatie) en deze graag maar wel met een reden en de reden dat ben jij (u, weer) ga gebruiken.

De tweede foto geeft aan dat ik na al mijn studie onderwerpen trouw te hebben getekend, Mijn rol bij projecten zou dus --virtueel-- tekenaar zijn (((geweest - dit geweest is nooit in dit universum echt werkelijk geweest, vandaar virtueel))), Ik dacht naast de flinke opkap beurt en daarna studio effecten en sterkte berekeningen en simulates zoals mathlab-simulink om iets wat je doet dan ook echt goed te doen zeg maar dit is weer een verwijzing naar de tings of about philosopie van LLC Google, vandaar wellicht op deze pagina.
   Ohw ja ook (ondanks dat het om het ontwerpen/engineeren maar vooral  ook van een beter toekomstige wereld zoals mijn home page zegt, wil ik soms meer categorieen/knoppen zodat er meer verschillen de type reeksen zoals mijn foto's (nu al hier 1) achter kunnen.
   Ooit ben ik wel ontslagen, dacht men toen dat ik niet slecht van slecht maar slecht was? Ik ben hierna over slacht zijn gaan denken maar nooit iets meegedaan.
   Ohw ja de foto vind ik mooi omdat hij uit een reeks van vel NY foto's mijn beeld van hoog en speciale architectuur (wolkenkrabbers dus) bevestigd ik heb hem bewerkt zodat hij dat beeld voor een volledig of geheel geeft. (op mijn stick staan de vakanties in de periode voor bouwen van deze site als je 2 per vakantie pakt > leuk)
--Mensen, groep, misverstanden, boos goep op 1mens, dood maar-ook: goden, offers, reliegie en wetenschap,--