itteratie mark tekening naar oneindig

Hallo deze week heb ik weer veel gefotografeerd, een makkelijk en plezierige selectie hierboven, de tekeningen  lopen zo het scherm uit, dit omdat er een veel grotere hoeveelheid foto-gegevens is gemaakt deze week. Om eerlijk te zijn heb ik ook veel geslapen en gegeten toch is door ervaring zeg het doen van dingen ook mijn wereld wel weer iets "enhanced" (verrijkt) somige dingen las zag of hoorde ik voor het eerst waardoor ook interessante dingen zijn "ontplopt", in schiften enzo vind je nog veel rommel welke nog niet weg/opgeruimd is, om het makkelijk te houden hier nog een doorverwijzing naar meer info, al is deze pagina wellicht de leuke gulden-middel-weg.

Link naar andere pagina op deze site en daar meteen de matchende context van deze week te vinden onder de tweede regel wat extra duidelijk aangegeven is met een 2 kies hiervoor.

ohw ja ik zit burgers en gehaktballen aan mijn profiel toe te voegen om te onderzoeken of een patat zaak van "match?" naar zo-en-zo veel procent match gaat. Ook eet ik graag patat en gehaktballen.