Vrijetijdsvideo presenteren met verf, met stijl van zichzelf.
klik hier voor de volgende elementen-constructie, het getekend parallel met de opbouw van de site en ik gaf beeldend of symbolisch aan waar ik aan dacht.

korte gif oude occaeder zonder dat je dat nog ziet
Het was met het oog op de ontspanning wat ik denk te vinden in tekenen en niet in a.i. inventor dat hier boven een nieuwe link staat klik hier voor de oude, terwijl ik dit doe bedenk ik hoe ik mss hele schilderijen op octo krijg.
    klik hier u krijgt tekeningen gedownload van de pagina hiervoor onder de naam, please support me, waarmee ik bedoel u kunt zorgen dat ik verder teken waardoor er meer te krijgen is van dit soort (deze map is echter niet compleet en de volgende pagina's hebben ook geen gratis tekeningen op dit moment.
Deze tekening is mijn eerste tekening met verf en krijt, de kleuren lijken op de tekening hiervoor, Blauw rood geel en groen heb ik gemengd tot dat er een "sky-achtig"-patroon achtergrond ontstond. De tekeningen lijken na een kleine bewerking in de computer en een kleuren printje nog meer op elkaar betreft de groen blauwe achtergrond ook het rood zwart lijkt op elkaar. Op de volgende pagina vertel ik u in een wat mij inspireerden en dan volgt er nog een verduidelijking. Het paard heeft dezelfde tekenstijl als de tekening hiervoor: "portret van zichzelf".