Retour uit zijtak en terug waar -orspronkelijke- ontwerptak nog even door gaat gaan.

Is dus de bedoeling geweest om een patroon van daar werken en dan hier met internet foto's ophalen en 3D te plaatsen, maar toen ik mijn dochter kreeg en vaderdag etc ging dat niet helemaal zoals gedacht, ik dacht z dan schrijf ik hier in die dagen. Als ik dat zou doen zou ik vooruit kijken, Lessie (studie 3D) is even tot inzinken gekomen, er missen speciale ontwerp(vakken?/cijferlijst raadplegen?) kortom de kraan zoals op school was heel anders van aard als mijn "manipulator kraan" waarom weet ik niet meer ik denk aan een manupulator als ik hem zie en dat was dan wel weer een onderwerp, maar daar kwam TAR met een soort van laadsysteem voor een machine revolver-model, die zou dan nog moeten en ik denk zelf om een robot arm te tekenen een robot-arm kwam ter spraken bij studie maar draaide dat om de layout van een hal of om het ontwerpen? Ook was er een opdracht met een mal voor a.i. huppeldepup-flow (plastic mal (nee) matrijs (ja) ontwerpen). Dit past ook niet in de categorie ontwerp vakken dus ging ik voor de "finale" terug naar Jo en dat gaf verrassend resultaat.
   Thuis heb ik een "sky"-schilderij die gemaakt is door over een zelf getekende tekening computer strepen en kleuren van het beeld scherm te kopiëren en hie als een itteratie/herhaling opnieuw "de kunst mee te bedrijven", ook bij de paarden zocht ik lang naar de sky ik heb al een schilderij die het benadert maar misschien ziet u bij octo-2-caeder (achtvlak) in de uitgebreide video een printscreen van een beteren maar het zij zo, printen en hertekenen kost ook, dus wellicht beschouw ik de paarden (na plaatsen van ze allemaal als af. Zoiets zou er anders ook gestaan hebben....
   Dit weekend is er weinig om te plaatsen wel heb Ik momentum/grafische prints uitgeprint En in een Lijst gedaan wellicht zal Ik de mindere werken achter de schilderijen te voorschijn halen zodat er 10 zijn, wat een lekker aantal voor een presentatie tentoonstelling is. (Ook kan Ik het begin van de octocaeder, wijzigen maar het miniatuur van de film die er nu is plus "octo" Zorg doe je elke week toch iets.