Klik hier voor (de) Minor-pagina een studie gerelateerde ontwerp-tekening waarbij ikzelf als student leer te werken met Sketchup ipv Autodesk Inventor (morfoloog, analoog, analogon, paralel, vergelijk, "anakdote", etc -aan de studie waarbij ik de eigenspecialiteit herleerde technisch tekenen en berekenen- (deze onzin pas verzonnen nadat de pagina er al was --wezelijk-- -

Tekst bij Kermis-atractie
Ik zie een een figuur of teken maar dit zijn complexe neurologische interacties in mijn brein en is geen patroon in werkelijkheid maar een proces, zoals het proces om verder te gaan met tekenen tot alle studie ontwerpen af zijn, een proces -in het hoofd- gaat van knooppunt naar knooppunt. Deze tekening is de eerste die ik maakte nadat ik in Assen ging wonen. mijn eigen download-code- ben ik kwijt (ook bij de compressor) maar ik hervond in Drive de mogelijkheid om alles of het totaal te laten zien.
Tekst bij X-prijs
Klik op de knop voor terugkeer naar de Hallo world startpagina dit kan hier
   hier voor -de eerste- simpele video, (achtergrond beweegt in een passend formaat, dit lukte nooit zo goed omdat ik niet weet hoe je ziet hoe "groot" een foto is, inschat wat dat betekend als je het in autodesk Inventor laat. Ik zag wel dat bij het selecteren je direct kon zien hoe het er uit kwam te zien dus met de pijl toets vloog ik door wat (redelijk wat) foto's op mijn stickie die in de "a.i. omgeving/modus" direct als tegels i.p.v als 1 foto op de "solid"/vast of "sureface" (Engels) geplakt werden. Ik dacht aan veel dingen, die ik vergat, maar wat ik onthield was dat dit een vaartuig was die met bepaalde instructies het kosmisch-landschap bepaalde tezamen met de vorm of geometrie (dalen bergen meren paden et-cetera van dat landschap. de rest ben ik vergeten omdat ik zondag vaak achter elkaar 1 bladzijde zoals deze schrijf.
   oh-ja (wat zegd Sundar op einde toespraak? niet 1 more "thing") ik kom ergens op terug wil best duidelijker zijn door een video te maken waarop de banden draaien en een die het stuur mechanisme toont? kan ik dat ook combineren en dat het vaartuig dan de bocht omdraait (omgaat in het Nederlands ofzo?) dus 1 video van die twee tezamen? snappen mensen het dan nog wel? omdat ook de camera even van een front positie naar een positie van het stuur-mechanisme moet>
   Nog iets wat met het uitsorteren of het geestelijk filosofische in mij triggert te doen in de context van consistent.
Een koopman verkoopt met 1 verhaal perkant (gedachtelijn) wat hij steeds bij die klant herhaalt.
   Een (?) Koopman is consistent als hij 1 verhaal heeft en naar alle klanten deze Verhaallijn communiceer.  
En zal je (mtn) afstemmen van je verhaal... naar zender ontvanger, of praatje gewoon wat je praat. (Vind je zo geluk en is het resultaat dan voorbestemd? -afhankelijk of de ontvanger op de zelfde golf-hoogte zit?
   Dit was de week betreft de site want in een week zijn miljard gebeurtenissen <en daar is geen plaats voor>.
Is het eerste volgens structuur en maakt dat het andere dan zijn.... ik denk aan een patroon?
   Lijstje van wekelijkse vooruitgang op het gebied van animatie en film wat ik zie als een complete manier van communiceren. De video's moeten in 5 dagen tijd naast het werk -en wekelijks- gebeuren daar internet za zo heb.
-Naast de eerste animatie die ik in de gebruikelijke "lay-out" op de pagina hiervoor heb "gepresenteerd": wielen+ 
- Ik vertelde al dat er steeds (per week) wel iets gedaan werd nu toon ik het aan door 1wk later video te      plaatsen nog steeds kan het wiel niet draaien of staan er strepen op de weg wel is er een weg en geluid helaas niet stadsgeluid NY dus kan ik weer makkelijk iets maken deze week. wielen++asvalt heb het druk dus moet er nu tijd voor maken.
Tekst dat. 4-8-18 (minor) telastig ik kom zo uiteindelijk bij mijn boekenblank maar bezoekers (dus) niet. maar hier een boek met ISBN dus op die plank/alleboeken met ISBN zijn te delen pdf import helaas niet. Net een audiobericht over alles wat ik vergat te tekenen gemaakt (schilderij duivel is oorlog en natuurgroei is vriend. OLC echt vergeten en nieuwe categorie ook wel een n-cat onthouden en dat wordt mark als speelgoed-ontwerper (3D-printer) met dobbelsteen en hartjes (met tekening van Dewi hanger voor bijvoorbeeld ooit een ketting of slhanger.