Kort en bondig: relax! 0)  analytische filosofie.

Meest bekende denker is Bertrand Russell, Centraal staat het geloof dat als we de zoektocht naar de waarheid en werkelijkheid nu maar in kleine stukjes hakken en exacte logica en empirie (waarnemingen) op deze stukjes loslaten, we uiteindelijk tot de ultieme waarheid kunnen komen. Zo kunnen we stap voor stap voortgang boeken en uiteindelijk tot een groter geheel komen.

YouTube-video

uiuhhhv

Mijn score in de mini (big) 5 houd ik eens prive maar beaar ik wel ik kan wel eens een vertaling maken.
Mijn energie haal ik uit mijn eigenwereld dat doen mensen die kunstzinnig zijn ingesteld, ondanks dat ik vroeger met plezier voetbalde en met het team wat dronk, is de zondag mogelijk mede nuttig geweest voor mijn energie balans en studie/loopbaan. Ondanks dat ik een aardige jongen ben heb ik natuurlijk wel een eigenmening en wil ik de "strijd" op gepaste momenten aangaan voor deze mening. Opvallend is mijn conscienticness (of je exact ben) een eigenschap wat voor meerdere beroepskeuzes belangrijk is. (niet aardige mensen klantenservice en strijdige in de verkoop een voorbeeld die vaker wordt gebruikt.)
Toch zag ik tijdens mijn studie wel vaak nadat ik mijn examen had ingeleverd dat rekensommetjes juist net fout waren de methode was wel zoals de andere studenten en ik slaagde. Later merkte ik dat ondanks mijn streven naar exactly precisly correctly dat soms anders liep.
Mijn emotional stability is redelijk ik pieker en top wel maar vind ook in iederpersoon goedheid bij medicijn gebruik ben ik ooit juist achterdochtig (vertrouwen verloren) zo kende men mij niet en is ook niet puur (pure ik).
Als laatste persoonlijkheids dimensie mijn agreeableness nee mijn openness to expirience deze is door mijn creativiteit ook hoog (maar niet zo hoog als mijn stiptheid (exactheid)
Subpagina''s (1): wijsbegeerte zonder geloof