(Mark zijn) getekende werkschema- met realtime telefoon update - 

Als je op het wolkje linksboven drukt, komt u bij mijn (aantekeningen) werktijd in de agenda zet ik mijn (werk)gebeurtenissen , net als de andere knoppen heeft het heel te maken met A.I. maar nu leg ik uit wat A.I. ook kan betekenen.

In de afbeelding hierboven is het gebouw een (plat-spel) bord geworden waarin een ronde vorm de driften van het paard begrenst, het paard wat vaak symbool staat voor leven (vruchtbaarheid, zon) en dood (maan en oceaan). Het paard staat dus symbool voor geest (inteligentie) en de mens is steeds beter in staat om kunstmatig intilegentie te creeren in het Engels afgekort a.i.
Het schaakbord zelf zal wel veel met A.I te maken hebben omdat na turing (turingtest, waarin goede A.I. werd bepaald in een test waarbij men een chat hield met of een mens of een robot, wanneer men niet meer instaat is om het verschil te constateren zijn de producten A.I. 
Blijkbaar is men recent gaan denken dat intelligentie en het steeds anticiperen op wat als dit dan gebeurd ipv het in een keer door rekenen vanaf het begin juist A.I. inhoud.
Momenteel lees ik een boek en moet deze pagina überhaupt nog geschreven worden het boek heet het buitengebied en er komt een sexrobot in voor die ook A.I. bevat, deze producten bestaan blijkbaar al echt en soms is het de vraag of A.I. echt is, of een hype de fabrikanten kunnen via een app in ieder geval persoonlijke data verkrijgen en A.I. vind je bij dranken en voeding wiet, waarbij de laatste een match tussen je klachten en de enorme hoeveelheid soorten wiet gewaakt wordt zonder menselijke tussenkomst. De gezondheidszorg gaat als branche (tak) in ieder geval over op A.I. Ik ga denk ik sowieso verder met deze site en denk aan een tak of het nu een keuze tak of boom tak gaat worden dat weet ik niet, de tak kan dan in de dodesaeder daar deze solit tekeningen vanuit het midden van het vlak opbouwt, uiteindelijk is er geen tak maar wel een paard getekend een schaakpaard nog wel, ook een kleurrijk paard (2 zelfs) maar die zijn ingelijst en niet via het internet gedeeld met de wereld.
Dit was de laatste bladzijde de rubrieken/categorieen werk zal via mijn telefoon in principe moeiteloos up to date kunnen blijven en Jo dit doe ik graag heeft recent al wat uploads gekregen maar zal in de toekomst zeker ook wel geupload blijven mids mijn computer niet verder stuk gaat. Blijven kijken (en luister eens daddy's [mommy's]  Car A.I ) dus blijven leven dus. Dan ga ik onder Jo een sub matrix-tak maken naar mijn nieuwe "periode" website en zal ik hier op A.I. up date's als onder werk klaar zijn