J
Mark vind zichzelf in vrijtijd - met gratis download -


Als je op het wolkje linksboven drukt, komt u bij wat vrijetijdsbesteding in de eerste animatie presenteren ik mijn teken werk, net als onder de knop Lessie (voorheen cadjob) is het gemaakt in A.I. (Autodesk Inventor) 


Het patroon heeft een regelmatig veelhoek en zijn vlakken zijn vierkant deze kristalstructuur is een van de elementen van de oude griek Euclides hij ontdekten tetraeder, de kubus, de octaeder, de dodecaeder, en de isocaeder welke de elementen van Euclides worden genoemd. Voor ik de tekeningen in een kubusvorm verwerkte, deels omdat ik er zes van een soort had, (zes is ook het magische nummer van de kristalografie en dus een leuk startpunt) zag ik hoe een transparante kubus op mijn scherm een zeshoekige (dodecaeder) leek het is bijna niet haalbaar maar de wil om iets dergelijks te tekenen is er. 
Als ik beter wil leren werken met A.I. (Autodesk Inventor) en gewoon ontspanning zoek in het tekenen draagt hij vier andere structuren voor om deze kunst mee door te zetten, zelf had ik ook enig idee dus hou de site in de gaten. Wat ik eigenlijk ook wil zeggen is dat de cloud door de toepassingen van Google best interessant is, mij lijkt het een groot feest als ideeen beter te vangen zijn, vaak moet je daar deeloplossingen voor onthouden, of zoals ik het self zou zeggen hersenschimmen de kans geven te groeien naar iets concretes. De knop is dus niet voor niets een frame uit een gemodificeerde Google Keep promotie film en de knop Jo toont een play buttom dit omdat online video opslag deze pagina mogelijk maakt, of je het filmpje nu besluit op Google drive of op You-tube van Google te zetten hij valt perfect te embedden of linken beide een integratie van je content tot een bepaalde persoonlijke vormgeving. 

Iedereen zal zijn eigen drijfveren hebben om dit te doen, ik zocht ontspanning (in het tekenwerk) en wilde een visueel (3D) C.A.D. programma onder de knie krijgen om dat ik graag visualiseer en in combinatie met A.I. wellicht een stap naar een Mark die een functionele en betaalde dag besteding kan vinden, daar ik nu niet alleen zoek met Google maar ook gevonden kan worden door Google.

Voor de fun maar ook omdat het dit verhaaltje visualiseert hier een linkje naar de website van foto's, het betreft een album die later is aangemaakt met de kleine stapjes naar een best gelukte tekenanimtie. 
Achteraf is deze link niet gemaakt, wat hopelijk de waardering voor "simplicity" en gebruiksvriendelijkheid ten goede komt.