Ik zie nu fractale lijnen die door onze ziel uitgekristalliseerd en vorm krijgt wat hopelijk een stap richting rust (en vrede) is, want dit zoek ik nu in deze hobby het bouwen van iets groots met bouwstenen waaruit die grote droom bestaat. In mijn geval een kunstmatige assisterende wereld die ik zie in robots zoals in het logo van Google's besturingssysteem, maar ook bij bijvoorbeeld takken van Google zoals Boston Dynamics

Momenteel ga ik directer te werk en in plaats van dromen over een baan waarin ik help uit te kristalliseren hoe onze "vliegtuigen" blijven vertrekken met alle operationele benodigdheden zoals koffers, maaltijden, brandstof en passagiers werk ik mee om dit maar met de hand te doen, en hopend dat dit de weg naar een passende dagbesteding voor mij is, waarbij mijn collega's achteraf dan toch weer vriendelijke mensen zijn en ik althans geen gedrag van robots heb herkend.

De keuze voor deze hopelijk korte, pakkende opening (die bestaat uit een foto van Google Earth) kwam omdat ik wilde dat de "paneel" zoals knoppen, voet, kop en hoofdpaneel synchroom ogen (dat het een geheel is).
Het totaal aan werkervaring staat in mijn CV en deze app vind u toch maar hier i.p.v. onder de knop Job (zoals eerder gezegd). U kunt hier ook een versie ouder of nieuwer in pdf-formaat downloaden.

Als u op het wolkje hierboven drukt komt u bij een cloud-based C.A.D. leverancier die ik ook heb bezocht tijdens mijn zoek-tocht naar een goede toekomst voor deze site mezelf en iedereen, ohw-ja de knoppen hebben namen dat is omdat ik deed wat ik leuk vind en dan ga denken aan beelden, niet dat ik (persee) een beelddenker ben beelden -> denken-> leren-> holistische-maatschappij  -> maar ik bedoel dus; "een leuke site voor iedereen". Van en voor Mark met als het nuttig is bijvoorbeeld door mezelf te verrijken en een klein +je aan de (hele) maatschappij te geven, waardoor in het bijzonder iets ten goede van mijn verzoendende schoonheid in aanmaak is, dat ze wel geplaatst mag zijn.

Na jaren heb ik deze route open gedaan dus klik hier of vul muziek en sky in, weetw